Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)ta půltónová ve třetím taktu má co dělat, aby udržela rytmus...

3 4
možnosti

teď jste mě Františku úplně zmátl, s tou půltónovou notou.... už jsem podezíral svého profesora, že mi něco zamlčel, ale už jsem vás prokoukl, vy čtveráku. Vy to zkoušíte jako Jára Cimrman s jeho slavným autem v šachu:-)R^

7 1
možnosti

krást se nemá....ani vykrádat. Když už zoufale chybí vlastní myšlenka, je dobré nechodit ke kovaříčkovi, který zazdil původní fór, ale ke kováři :-)   http://imgfave.com/view/1579416

7 2
možnosti

Nenapadlo mne nic jiného, než si spočítat, kolik těch not jsem již přehrál.

6 5
možnosti

taky mám někdy děsný sny.... to je horor, co? Zkuste meduňku před spaním a bude klid:-)

6 1
možnosti

Kdesi dole se pan Jákob otírá o pana Kuthana. Mno.... nejsem zrovna fanoušek pana Kuthana, ale je fakt, že jeho texty mají vtip, má schopnost vyjádřit myšlenku a svoje texty vypointovat. Tohle všechno se musí ještě paní Peldová naučit. Nic na tom nemění ani nekritický obdiv pomýlených fanoušků a mínusování srdíčkového komanda. Paní Peldová třeba v dnešním článku vykradla myšlenku někoho jiného a neměla dost slušnosti na to, aby uvedla zdroj. To je prostě fakt. Chlubí se cizím peřím a palečky letí nahoru:-)

10 11
možnosti

Nevím, zda nejste k panu Kuthanovi příliš laskavý. Ledaže by jeho texty doznaly změn, o kterých nevím.

10 9
možnosti

Teď budu vypadat jako negramotná... hudebně, samože ... Ty "noty" jsi asi nekreslila sama, že? Ty piktogramy jsou ve své jednoduchosti naprosto dokonalý!

3 4
možnosti

Omluva Filipu Romaniukovi!

Omlouvám se, že jsem si v této diskusi dovolil napsat jiný názor, než má Filip Romaniuk. Vyjadřuji se jen ze svého pohledu běžného čtenáře, je to jenom názor laický, proto může být jiný než názor fundovaného odborníka Filipa Romaniuka. 

Až teď jsem se podíval, k čemu všemu se Filip Romaniuk jako odborný hodnotitel nekompromisně vyjadřuje. Nad tím obrovským záběrem Filipa Romaniuka můžu jen v obdivu žasnout a jsem velmi vděčen, že mně věnovala pozornost taková osobnost jako je Filip Romaniuk. A myslím si, že Andrea Anna Peldová by taky měla být vděčná, že něčemu tak bezvýznamnému, jako je osobní blog, věnuje neustálou pozornost někdo jako Filip Romaniuk, který dovede vystupovat z pozice nezpochybnitelné autority v oblasti literatury, ale taky jako specialista muzikolog, psycholog, teolog, matrimoniolog, odborník na výtvarné umění i pedagogiku a nejspíš v mnoha dalších oborech.

Děkuji Filipu Romaniukovi za to, že mi věnoval čas, ale protože nemám tak obrovské nadání jako Filip Romaniuk, a abych mu nebránil v odborném půspobení na jiné, rád se toho v budoucnu vzdám ve prospěch těch, kteří jeho autoritativní odborná vyjádření využijí lépe než já!

A Andreu Annu Peldovou prosím, jestli by se v některém z příštích blogů nemohla zmínit o hvězdách, nápojích, anebo houbách. Potom se budu velmi těšit a s úžasem sledovat odbornou kritiku Filipa Romaniuka z pohledu špičkového astronoma, kosmologa, sommeliera, chiralitu a mykologa.

16 10
možnosti

Jákob... jdou se vycpat. Vědí o tom všem kulový. AAP mi vděčí za tu krásnou zkratku a myslím, že nesdílí vaší nenávist vedenou jistě ušlechtilým citem. Maj to marný, nechaj si říct, Jákob. Já Andreu znám dýl jako voni a myslím že mnohem líp.  Mimo tuto diskusi.... ale nefňukaj. Je to ve vší počestnosti:-)

9 9
možnosti
Foto

ten nápěv je mi povědomý ;-D

8 3
možnosti

samozřejmě.... tohle troubil pan Kroupa v ukázce na svém blogu. Jenom to pizzicato technicky nezvládl:-/

6 4
možnosti

Hlubokomyslné to není, ale milé a vtipné ano. :-)R^

6 9
možnosti

milé a vtipné ano.....ale v originále. Plagiát (bez uvedení zdroje) je naopak trapný a budí oprávněnou starost o paní spisovatelku:-/

6 9
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6676x
miluji život a humor

(andrea.peldova@seznam.cz)