Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opět stará osvědčená metoda, jak ze sebe udělat "sympaťačku"...viz "umírala jsem smíchy". Kdyby sis raději sedla nad pravidla pravopisu. Například přímá řeč se Aničko dělá docela jinak než ty si ve své fosilní rozpustilosti představuješ ;-)

12 3
možnosti
Foto

Měl byste ještě potrénovat, kam se dávají čárky a pak teprve kritizovat něčí pravopis.

3 8
možnosti

J38a20r34a 89R85a94n33k

14. 3. 2013 19:35

....a pevné kontroly pánevního dna.....dost haklive tema, asi bych si rozmyslela psat na toto tema cely blog, ale uz je zde a ja klikla, zkuste yogu...ta a jeste ruzne dalsi cviky pomahaji:-) S toaletnim papirem to pochopite, az zacnete vice cestovat. Vetsina zemi ma z ruznych duvodu ve verejnych mistnostech odpadkove kose, je vhodnejsi je respektovat, nez se divat na pretekajici toalety.

7 1
možnosti

Se stejným efektem jako byste učila Květáka jezdit vlakem. ;-);-D

7 2
možnosti
Foto

Proboha, do jakýho jste to vlezli pajzlu ?8-o ;-D

S takovýmto opatřením jsem se naposledy setkala před pětadvaceti lety na brigádě v Sovětském svazu, s tím rozdílem, že se do koše házely veškéré papíry...

3 7
možnosti
Foto

Jo...ale on to nemusí být bývalý CCCP :) Není to až tak neobvyklé v apartmánech i hotelech v Řecku třeba :) Tam se také vyhazuje použitý papír do koše, kanalizace není na odhození papíru dělaná a má tendenci se často zanášet :-)

4 0
možnosti
Foto

Včera se tady někde rozebíral anální tenhleten... styk, abych nepohoršil Hraběte slovem koitus, a dnes je to o močení. To jsem zvědavej, co se z nějakého těla vykotí zítra. Jo, vlastně zítra se narodí Quentin Ornell de la Kokta:-)

5 7
možnosti

proč pohoršil.... 8-o šlo o odbornou diskusi a tam jsem očekával odborné termity. Ovšem je fakt, že jsi mnohem lepší psychiatr, než sexuolog, ale to jsem mohl vědět dřív, kolego:-)

6 6
možnosti

kroutíte panenkama, ale stejně jste se na titulek chytil a šel si to přečíst, i když víte, že čurání je bakaný - dobře Vám tak, ale mamince to raději neříkejte;-D

4 12
možnosti

Chjo, Andreo... to je zas téma... No, pravda mohlo být hůř -  ve verších nebo fotoblogu :-)

6 7
možnosti

tak ještěže Vy žádný nadpisy na záchodech raději nevnímáte

3 12
možnosti

Inkontinentní ženy s potetovanou celulitickou zadnicí na diskotéce v Mostě. ;-D

12 2
možnosti

ten vytvořený obraz je až příliš živý.... bohužel:-/

10 3
možnosti

8-o vystavět blog na dvou slovech v uvozovkách, tomu říkám kumšt. Ale že je, v kontextu s ostatním textem, nepochopí starší slečny, co tančí na Michala Davida, vlastně není zase až tak udivující.

9 0
možnosti

Zbožňujeme tanečky na M.D., ale počítáme s tím, že za pár let, budeme křepčit na "Eva a Vašek" ;-)

4 9
možnosti

Pokud se nejednalo o nějaký typ mušlí pro dámy, tak tohle fakt nechápu, dnešní toaleťáky by snad už měly být lehce rozložitelnéo, ne jako dřívější téměř lepenkové či nastříhané z Rudého práva:-) Ale jinak je to zvyk z Balkánu, neb lidi odtamtud často pohodí třeba v našich hotelech papír vedle mísy, pokud tam není náhodou koš. Takže není provozovatelem nakonec nějaký Balkánec?;-D

3 11
možnosti

Mušličku jsem nikde neviděla ;-D

2 11
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6676x
miluji život a humor

(andrea.peldova@seznam.cz)