Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AAP

Dobrý večer, děkuji všem za milá slova aneb ať žije moudrost delfínů :-)

0 1
možnosti
ZS

;-DR^Ufff, už bych to nechtěla... přeju Vám hodně trpělivosti a tolerance a víry, že bude líp ;-D

1 0
možnosti
LC

Bazuka kabelkové velikosti...Tebe jednou zaměstná Ministerstvo obrany:-):-):-) R^R^R^

1 0
možnosti
FF

;-DJo...taky jsem slýchával, jak v té špíně jednou shniju...

Tak nějak bychom mohli říct, že to není ani tak nepořádek, pouze určitý počet věcí momentálně zaujímají místo, které se někomu jinému může zdát být víceméně podivné.

1 0
možnosti
MV

vyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyborny!

1 0
možnosti
Foto

Dobrý. Měla jsem pár let nazpět v domě svých pět dětí, partnery těch tří nejstarších (byli dlouhodobě na návštěvě:-)) a dole v přízemí babičku (naštěstí ve svém, leč ostražitou jako služba ve vrátnici). Zkuste si to představit. Největší bitva byla o koupelnu a teplou vodu. Za binec dusila nejmladší synky dívka mého nejstaršího, doma tvrdě vedená k pořádku (tohle není vysáté, příp. tohle si po sobě umej znova, atd.). Dnes už je nás doma včetně babičky jen pět a někdy se mi stýská - dokud mi to všechno hromadně nepřijede na návštěvu;-).

1 0
možnosti
AAP

;-D D-Ě-K-U-J-I, je mi tak nějak po přečtení vašeho příspěvku lépe  :-)

0 0
možnosti
Foto

rozplakala jsem se smíchy;-D...ačkoli ještě deset let a čeká mi to po třetí...snad to přežiju...

2 0
možnosti
Foto

Jde to jako po másle, když víte jak. Dětem nesmíte dělat otroka. Od mala učit povinnostem a být důsledný. Nemusí to být zrovna vojenská metoda. 

Plný pracovní úvazek  a pár dětí na krku,  zvládne jen mimořádná žena. Má neteř to může vyučovat. V šest večer se dětským pokojem nedá přejít co je tam stavebnic.Televizi nemají, ale smí na jednu hodinu na PS.

Za dvacet minut je večeře,  špitne klidně matka do jejich pokoje. Když zasednou ke stolu, v jejich pokoji je absolutní pořádek. Chlapci je devět, a je nejlepší student v celé škole, děvče je sice ve stínu bráchy ale chodí spolu již do tanečního kurzu, do kurzu hudební výchovy, kurz plavání a jen bůh ví kam. Má neteř pracuje jako manažerka tří velikých baráků a je v rozvedená. (manžel se zamiloval do sekretářky.);-(

0 0
možnosti
JR

tsss,jsi borka,to dáš,jednou na to budeš se slzou v oku vzpomínat ;-D

3 0
možnosti
Foto

:-)jak si děti vychováte....takové je máte:-)..asi Vás nepotěším, ale nijak se to nezmění k lepšímu....opačná cesta pravděpodobnější....například já takto kráčím už 58 let.;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6676x
miluji život a humor

(andrea.peldova@seznam.cz)