Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

jako pamětník starých blogů, kdy bylo možno psát i barevně, či kurzívou a diskuze byly zábavné a bezprostřední, s vámi velmi souhlasím

2 0
možnosti
MS

Na stránkách iDnes opruzuji od roku 2004 a musím konstatovat, že vymřelo nejen plácání přes zadek, ale sranda v diskusích. Dost velkou vinu na tom nese administrace iDnes se svou neutuchající snahou o kultivování diskusí. Tak dlouho je kultivovali, až ze svých stránek vystrnadili téměř všechny, kteří se kromě diskutování chtěli také pobavit. Ještě pamatuji časy, kdy na povedený vtip, nebo "sedící" odkaz reagovaly rozchechtaným smajlíkem desítky čtenářů. Dnes takový příspěvek (pokud není rovnou smazán kvůli tomu, že je mimo diskusi) spíš lidi otravuje.

7 0
možnosti
AJŘ
PU

P21e33t63r 10U86h45e24r

25. 10. 2015 12:47

Mohl bych si tedy s dovolením plácnout? ;-)

1 0
možnosti
Foto

Za těch dob i ho...smrdělo tak nějak opravdověji.;-) Jo, už to není ono. Ale grafomani zůstali. A suchost blogů a diskusí spustila samodestrukci. Za pár let bude po něm. Jestli plakat....nevím;-)

9 0
možnosti
FP
Foto

J77a64n76a 29M41a83j71o48v78á

24. 10. 2015 22:15

Andreo...nějak není co dodat. Souhlas. R^

2 0
možnosti
Foto

Ony časy jsem nezažil, na těchto stránkách se coby píšící i v diskuzích pohybuji teprve lehce přes dva roky. Proto nemohu mnohé posoudit. Je tu však jistě celá řada autorů/autorek, i diskutujích, jejichž projev dýchá ryzí člověčinou, atˇ už v jakékoli formě, a přitom i na velmi vysoké úrovni. Ovšem i mnozí ve zcela opačném gardu. Kdeco pak zapáchá, a silně, často i propagandou, ale i urážkami a dehonestací jiných. Proto asi tím více vyniká skutečná kvalita, ale i úroveń těch, kteří dokáží leccos sdělit, i se ,,podělit", ale i ,,přiměřeně" diskutovat. P.S.: PLÁCNUTÍ PŘES ZADEK R^ Zdravím. J.A.J.;-)

2 0
možnosti
Foto

P.S.: Mnohdy rádoby v kdečem elita se projevuje spíše, s prominutím, jako jelita. Kdo ví kde čím naditá. A když nezvládají svojí jízdu, mnohá pak poznají se lehce. Podle jejich hvizdu:-)

Viz.- chcete-li:

O dilematech, hvizdoších, či hvízdalkách a jak mnohdy i podle hvizdu poznáš ..... - Jiří Jiroudek (blog.idnes.cz)

0 0
možnosti
LN

....kam se zatoulaly...kde ty doby jsou....

...naše holahou...když znělo savanou....

;-)

1 0
možnosti
JR

J83a55r82a 96R60a88n76k

24. 10. 2015 19:43

R^Fajn, ze jste to sem dala, byly to krasne "kousave" doby, nevim, jestli Vam to nekdo oznamil, ale Zuzana Kulhankova, pred dvema lety zemrela na akutni leukemii, psala podle "Klenota" jeste den pred smrti. R.I.P.

Ano, nejlepsi byla Eva Palotto, vzdy stejne dusledna i ve sve lidskosti. Chybi zde Aretta a Marta. Marian a Frantisek Flisenskya par Kroupologu, kteri tomu vzdy dodali koreni.

Karmu za nostalgiiR^

8 0
možnosti
Foto

František v diskusích je!;-)

A s tou Zuzkou- to mě mrzí:-(

2 0
možnosti
JS

Nejlepší byla Eva Pallotto!!!

3 0
možnosti
Foto

Jo, jo - Eva Palotto = egregia pro toto!

1 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6676x
miluji život a humor

(andrea.peldova@seznam.cz)