Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Docela zajimavy clanek, ktery presne popisuje mysleni dnesnich holek. Doba ekonomickeho blahobytu a prakticky neomezenych moznosti cestovani, kariery a zabavy umoznuje byt spouste lidem single, aniz by jim to vadilo. Tak si obcas zajdou mrknout na net jestli tam nahodou neni pan dokonaly. Mimochodem proc mam pocit, ze na seznamkach Ona hleda jeho prevlada typ holek "jsem jaka jsem a menit se nebudu"?

5 0
možnosti
SS

Nevím, jak na které seznamce - zkušenosti mám jen na dvou z mnoha - ale tím, jak ony dámy do světa prohlašují, že se tedy měnit nebudou - chtějí patrně naznačit, že je nějaký chlap musí brát takové, jaké jsou, ALE pozor - naopak ON se bude muset změnit /s největší pravděpodobností/ aby "tak nějak" ladil k jejímu vkusu, představám a potřebám ;-D;-D;-D což mezi řádky může znamenat, že dotyčná "dominátorka" nepotřebuje chlapa, co má koule, ale bačkoru, s kterou chce manipulovat.. a pak se ty chudinky dámy šokované svěřují kamarádkám, že nemohou "potkat" - rozuměj ulovit - toho PRAVÉHO CHLAPA ;-D;-D;-D

8 0
možnosti

Myslím, že chybí jedna zvlášť obsáhlá skupina a to jsou "pejskaři & motorkáři", resp. "pejskařky & dětičkářky", která si své profily, určené k prezentaci vlastní osoby, místo vlastních fotek zapleveluje fotkami zvířecích či plechových miláčků, případně potomků... To bude taky nějaká diagnóza, nejspíš...

7 0
možnosti
MK

Děkuji autorce za článek. Konečně jsem pochopil proč se na seznamce prakticky seznámit nedá.

Pokud nás ženy vidí takto, tak je to prakticky nemožné.

Nenašel jsem jedinou pozitivní kategorii do které bych se mohl zařadit.

Ženy na seznamce bohužel lžou srovnatelně s muži. (věk , váha, stará fotka).

Na domluvených schůzkách je pak problém jí vůbec poznat;-D

Nejvíce mi však vadí, to že nemají ani základní slušnost odpovídat. Já když, dostanu nevhodný návrh tak jí odpovím, že se s ní seznamovat nechci a vyřešeno.

Bohužel se mi stává, že pošlu návrh, seznamka oznámí přečteno uživatelkou a nic. Nebo po několikatýdenní komunikaci přestane komunikovat bez vysvětlení a opět nic. Pokud našla někoho jiného tak stačí napsat že je konec a vím na čem jsem.

K tomu se však většinou nerozhoupe. Velice nerad ztrácím čas komunikací s někým kdo neví co chce. Čekal bych, že na seznamce jde o seznamování.

Ale zde platí ten starý vtip. Ženy nevědí co chtějí a nepřestanou dokud to nedostanou.;-D

18 0
možnosti

"Pokud nás ženy vidí takto, tak je to prakticky nemožné." Jestli se nepletu, v článku jde alespoň částečně o nadsázku... "Nejvíce mi však vadí, to že nemají ani základní slušnost odpovídat." Pokud si uživatelka zprávu přečetla a neodpovídá, jednoduše nemá zájem. :-) Jo, drtí to chlapovo ego, ale pokud platí, že ženská dostává 10x více zpráv než chlap, polovina z toho jsou pozvánky na sex, tak se ani nedivím, že už nemá energii na vše odpovídat.

4 0
možnosti
VK

mam chut taky sepsat nejaky svy poznatky a moudra ze seznamek:

1) holky, nafotte si ve dvaceti (nejpozdeji v petadvaceti!) poradny portfolio fotek vhodnych do seznamek. v petatriceti se vam ty fotky budou sakra hodit.

2) veskere zenske osazenstvo seznamek "obhospodaruje" cca 5 % muzu - lovcu skalpu. role zbytku muzu je tvorit sedivy sum v pozadi.

3) je uplne jedno co napisete (pokud vynecham oplzle extremy). zalezi jen na fotkach. to plati pro muze i pro zenu. pokusy o "customizaci" uvodniho sdeleni jsou naprosto promrhanou energii. copy'n'paste naprosto staci a da se s uspechem pouzivat nejen pri uniformnim osloveni ale kolikrat i v pokrocilejsi fazi konverzace. na copy'n'paste nikdy nesvalujte vinu za neuspech, za neuspech mohou jen a pouze fotky.

4) o co vice jsou zenske profily plne naprosto brutalne odusevnelych mouder: "Jsem jaka jsem" a tak podobne, o to vice pak tvrdi, ze chlap musi byt originalni az jim bude psat. nicmene my samozrejme vime, ze to je kec - viz minuly bod.

5) bez ohledu na to jak holka vypada na fotkach, v realite bude mit vzdy o deset a vice kilo vice nez na fotkach. krome tech, ktere se zdaji, ze trpi smrtelnou anorexii uz na fotkach. ty budou mit pri osobnim setkani jeste o deset kilo mene.

6) kazdy muz za den napise v prumeru 10 zenam a v prumeru dostane jednu odpoved (a naprosto vzdy je to od te nejosklivejsi z tech deseti). kazda zena dostane v prumeru deset zprav. odpovi na jednu (podle fotek vybere vzdy nejvetsiho adonise). vysledkem je, ze zenske seznamovaci sebevedomi roste k nebesum, zatimco prumerny muz se potaci v depresich.

... no a ja jdu dal badat.

45 0
možnosti
MT

jo takove mineni o tom mam taky a to seznamky jdou mimo mou osobu a proto i kdyz nemam partnerku a asi ani mit nebudu, nevidim jediny duvod si ji hledat na seznamce ( sebevedomi uz tak mam na hodnote absolutniho bodu mrazu, tak si ji nepotrebuji "zvedat" jeste na seznamce )

1 0
možnosti
VK

A jednou moudro ode mne pro všechny holky: ve dvaceti, nejpozději v petadvaceti, si nafotte nejaky fotky vhodny do seznamky. V petatriceti se vám budou hodit. :)

6 0
možnosti
LV

;-D;-D tak to mám eště 3 roky čas

2 0
možnosti
Foto

Hahaha, vidím, že o hodně přicházím, když tyhle vody nebrázdím....;-D

3 0
možnosti
SS

ha, brázdit je nutno a doporučováno ;-) tady se dá velice dobře pobavit :-)

3 0
možnosti
LN

L92a63d73a 34N29o35v43a13k

19. 6. 2016 19:51

takže tim jako chce autorka článku říct, že v seznamkách lze narazit na ledaskoho...?8-o

0 0
možnosti
Foto

pokud to na seznamce myslite vazne a chcete nekoho poznat, budte vzdy uprimni a otevreni. a verte, ze je tam takovych vic. ja tam byl dvakrat, poprve to byl devitilety vztah a ted rozjizdim novy projekt. dulezite je si nevymyslet, v realu se to pak pozna. taky se nebojte zeptat se na cokoliv. tyden dva psani a pak schuzka, kdyz nic nepreskoci, jede se dal. ale pokud se nelze a mate tam aktualni fotku, vetsinou to klapne. to je velka vyhoda seznamek. po 14 ti dnech vypisovani se na vas zena bude divat jinak, nez kdyz ji oslovite v klubu. vyplneny profil s lehkou nadsazkou a humorem dela divy, kazda zena se rada smeje a prave vas humor ji hodne napovi a vam usnadni cestu k jeimu klinu, teda srdci ;-). fotky dejte ty co se vam libi a co nejaktualnejsi. dozvedel jsem se, ze spousta chlapu dava i deset let stare fotky a pak jdou na schuzku. pri otazce kde mas vlasy? na fotce si je mel ;-D, to tak nejak konci. v podstate tam hledate nekoho, kdo hleda vas, tak to chce trochu trpelivosti.

6 0
možnosti
Foto

jeste doplnim, aby jste mohli posoudit.

pred deseti lety jsem osobne potkal pouze dve zeny, tu prvni jsem podruhe uz nevidel a tu druhou jsem si po par letech dokonce vzal. ted jsem poznal osobne opet pouze dve, uz s tou prvni to bylo na dobre ceste, ale dohnala ji minulost a tak to po trech schuzkach skoncilo, takze opet az ta druha a uz skoro pul roku spolu a spokojeni.

1 0
možnosti
FM

F67e34l87i89x 30M55e88d69e89k

19. 6. 2016 19:47

Jste příliš vybíravá. Pokryla jste prakticky vše, co existuje. Kdo je tedy ten Váš "pravý dokonalý"? ;-D;-D

0 0
možnosti
KN

Všem kteří se ptají "jak má tedy správná odpověď vypadat" - no, ze správné odpovědi by mělo být vidět že jste si přečetli profil dané ženy, a ne že jste si jen vyfiltrovali ženy podle "město + věk" a pak klikáte na přijatelné fotky a každé z nich pošlete tentýž text - ať už jde o jeden řádek plků (tedy skoro všechny zmiňované typy) nebo jeden dlouhatánský, avšak copy-paste text.

Berte v úvahu, že spousta mužů hledá "kohokoli ženského pohlaví" (případně pod X let a X kg) a kontaktujte prostě VŠECHNY ženy. Tudíž by z vašeho vzkazu mělo být v první řadě očividné že to trochu přebíráte, například "aha, tahle má samé stupidní zájmy, tu ne... tahle nechce dítě, tak to taky ne... tahle už má tři děti s jinýma chlapama, no to je trochu moc... tahle pracuje jako barmanka, já bych radši aby měla nějaký normální denní rozvrh..."

Protože hledáte-li doopravdy vážný vztah tak vás zajímá co o sobě žena píše, protože s některými ženami očividně nejste kompatibilní.

A ne, neplatí "nemám čas to číst, musím poslat 100 odpovědí denně abych měl alespoň nějakou šanci".

1 0
možnosti
KN

K91a37r49e78l 64N88o38v67á55k

13. 9. 2016 17:49

No jo, jenže jak chcete reagovat na profil, u kterého není vůbec žádný text, pouze fotka (a samozřejmě pár povinných údajů).

Logicky musí přece té ženě jasné, že ten, kdo jí napsal, si jí musel vybrat jedině na základě fotky (protože jiný základ u inzerátu ani nebyl). A takových profilů je zatraceně hodně. Souvisí to s tím, že žena přece nemusí nic, ať se snaží muž.

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6676x
miluji život a humor

(andrea.peldova@seznam.cz)