Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Původně jsem si říkal, nebudu reagovat, ale:

... mně se tedy po řadě diskutujících, kteří rozbíjeli diskuse některým blogerům a napadali ostatní diskutující, které jste jmenovala, vůbec nestýská.

Kdybyste byla jen trochu objektivní, tak si vzpomenete, jak jste si stěžovala adminům na diskutujícího "Hrabě Monte Cristo", aby proti němu zakročili.

Když to udělali, tak jste potom najednou "procitla" a za jeho neurvalé chování vůči Vám, jste se mu ještě omlouvala. Pokud si na to nevzpomínáte, tak Vám sem mohu dát příslušný odkaz.

Jestli Vás tak napadlo, jak se na odchodu některých blogerů a diskutujících podíleli zdejší stalkeři, se kterými jste se nakonec tak zkamarádila. Zcela jistě si pamatujete diskutéra Kvintánu, což  byl jeden z nejhorších a nejnechutnějších diskutérů, o němž by Vám mohl dlouze vyprávět právě Vámi vzpomínaný Marián Béreš, zatímco jinde vystupoval jako ctihodný seriózní pan fotograf (bloger Nožička by mohl vyprávět...)

A  není Vám tak trochu hloupé plakat na hrobě, na jehož vzniku jste se i Vy sama podílela?

Hlavní zásluhu na tom samozřejmě mají někteří Vaši "kamarádi", jejichž nicky jste ve svém blogu jmenovala a právě díky jimž zde redakce zavedla opatření, jaké zavedla a vyházela několik slušných a solidních diskutérů, než nakonec vyházela i stalkery.

2 3
možnosti

J30a35n 59Š43e37s45t19á90k

25. 10. 2015 11:04

Hrabě Monte Christo či Ištván Vinnetou, Cojanáto, Echo 3  atd.  byli jen anonymní zbabělci komunistického střihu, kteří by se nikdy neodvážili podepsat se pod své hrdinné příspěvky, a tak se museli logicky vytratit:-)

2 0
možnosti
JL

Legrace ubylo -  plácání přibylo.

Tam kde kdys vyšpulená zadnička - dnes pokropí vás konvička.

5 0
možnosti
Foto

Taky se ti stýská po starých časech? I když to kolikrát vřelo, bublalo, jiskřilo...ale teď je tu (krom diskuse pod Honzou Řeháčkem) nebetyčná nuda.

5 0
možnosti
Foto

Paní Medková, vzpomeňte si, jak jste se jen omlouvala neurvalým diskutérům, když Vás dostali tam, kam chtěli, protože Vás přesvědčili, že na vině jste Vy.

1 2
možnosti

jj, máš pravdu, chybí mi tu "blog" jako takový. Tinin humor, fotky od Lenky F., i ten Honzin už málo píše! Mluvili jsme o tom s Markem Valíčkem a na to konto napsal blog. Jsou tu jen samá politická témata, takové ty blogy pro pobavení, pro zlepšení nálady, takové to "počteníčko" se vytrácí :-( Poté, co odešel už i pan Šindlauer, není to "vono". Sice přichází noví blogeři, ale že by to tu nějak zvlášť oživili...

Asi si založíme svůj blog, co? ;-D;-)

4 0
možnosti
Foto

Ale zato teď smíš mít přímo tady pod diskusí přilepenu pitomou, sterilní, cudnou, nudnou, ale korelující reklamu: 

Snadné řešení křečových žil - Použijte tuto metodu v pohodlí domova Levná léčba křečových žil.

3 0
možnosti
Foto

A ejhle, teď se změnila- pořád pitomá a sterilní, ale pořád stylová!

Jak ošetřit křečové žíly - Poznejte způsob jejich domácí léčby Získejte zase sexy nohy!

3 0
možnosti
MB

Andy, časy sa menia ;-) Ešteže máme tu sociálnu sieť, že?

3 0
možnosti
AAP

...a mobily Mariáne, hlavně mobily! ;-)

0 0
možnosti
Foto

Víte, já se domnívám, že spousta lidí se prostě komentáře psát bojí. Oni nevědí co mohou a co nesmí napsat. Za nevinnou poznámku jste nemilosrdně smazání. Máte pravdu, je to tady, tak nějak hodně sterilizovaně sterilní.

3 0
možnosti
MP

Možná záleží i na tom, jestli Vás někdo napráší;-)

2 0
možnosti
Foto

Dobře napsaný blog.

4 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6676x
miluji život a humor

(andrea.peldova@seznam.cz)