Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P20e40t53r 77B25r28o79ž

14. 6. 2016 13:16

Takže, milá autorko, když Vám někdo odpoví krátce, je to blb, když dlouze, je grafoman, když slušně, je to podezřelé... Zkrátka všichni chlapi na seznamce jsou paka, a možná jsou paka všichni chlapi vůbec.

A co Vy? Není náhodou problém ve Vás?

53 0
možnosti

J22a85n 18Š53p41a59t22n77ý

14. 6. 2016 14:37

ještě jste zapomnel na ty stredne dlouhe ... jako například tenhle vas příspěvek:)

1 0
možnosti
LV

Klobouk Vám sluší, ale ta interpunkce... :-(

4 0
možnosti
KK

S manželem jsem se seznámila také na seznamce. Bylo to před 9 lety a byla to seznamka serveru ines. Já nejprve zkusila odpovídat na inzeráty, tak doporučuji autorce to samé. Jako druhý krok (k tomu už nedošlo) jsem plánovala napsat si inzerát sama.

3 0
možnosti
RK

R74a45d59i50m 41K95a84l55a45s

14. 6. 2016 12:01

Já Vám k tomu blahopřeji. Ostatně, skoro každý, kdo k seznamkám přistupuje rozumně, nemá přehnaná očekávání a dokáže rozpoznat, jaké hodnoty jsou pro něj a pro vztah důležité, se tam může seznámit - a třeba i natrvalo.

Psaní vzkazů ve výsledků nemá téměř žádný význam. Komunikace mezi lidmi probíhá v úplně jiné rovině a každou realitu lze do písmenek vhodně ohnout. A nemusí jít přitom o lež.

1 0
možnosti
Foto

tak nevím jestli autorka čekala aplaus od žen aby se cítila jako bojovnice Xena ale zdá se že spíše byla rozcupována muži. Možná zaslouženě ale na druhou stranu se jí zastanu že i trochu má pravdu... kolikrát sám jako chlap kroutím hlavou nad komentáři chlapů pod fotkami žen...

2 0
možnosti
PC

Tak opravdu mi to nedalo, než se zaregistrovat a na tentočlánek zareagovat ... Neříkám, že je ani dobrej, ani špatnej, ale na jednu jednustranu mě opravdu rozesmál a na druhou se mě celkem dotknul ... :D a důvod? Téžsem již měl tu čest vyzkoušet kouzlo seznamek a dle autorky spadl do nejhoršíkategorie „nesňatkových podvodníků“. Ano, sem povahově příjemný, min. slušněvychovaný a nemám problém ženě složit malý kompliment, takže hned první větusplňuji. Také se v tom obrovském množství konkurence snažím dát fotku, kdeby mi to po čertech slušelo, pač první dojem je jaksi jenom jeden a vzhledem k tisícůmzpráv, které ta žena dostane, bych řekl, že je to celkem podstatné rozlišovací kritérium.Takže i toto splňuji. Na seznamce/kách sem též registrovaný již delší dobu, k tomuse ještě vrátím. Ano, počet přihlášení je X a sem schopný být online třeba i24hodin a důvod? Třeba ten, že mi zprávy vyskakují na tel., takže není problémkdykoliv ve volné chvíli zareagovat a pak počty přihlášení a doba onlinenaskakuje a naskakuje ... Ano, mám též zaškrtlé všechny stavy (krom přátelský,aby bylo hned jasno) a důvod? Každá žena hledá něco jiného a mě osobně je to užcelkem jedno, takže ať si klidně vybere, pač není nic horšího než poslouchatřeči o tlačení do něčeho ... :D Ano a opravdu sem VŠ, dokonale zabezpečený anezávislý a můžu toho nabídnout hodně přes lásku až po tu cestu kolem světa ...:D Takže teď se teda táži, co teda vy ženy chcete víc? To by mě opravduzajímalo ... Jak je pak možné, že člověk jako já je již několik let registrovanýa spadá do dle autorky nejhorší kategorie? (k tomu ještě dodám v nejlepšímvěku 30let, 181cm, normální postava, aktivní, společenský, charizmatický, ...,pravda, ale teda kuřák). Rád se dozvím odpověď nebo bych být na místě autorkytrošku přehodnotil kategorie ... :D a ke kategoriím žen na seznamkách se radšivyjadřovat nebudu, ale také bych neměl problém je velice přesně vyspecifikovat ...:D

8 0
možnosti
MS

Pokud je pravda co jste o sobě napsal, pak nechápu, proč jste registrovaný na internetové seznamce!

2 0
možnosti
Foto

„Ahoj kdybys chtěla se mnou žít v Karlových Varech tak napiš ! Jirka(70 let);-D;-D

Pobavilo.R^V

10 0
možnosti
Foto

J76a88n 72A32n95d94r79l34e

16. 6. 2016 21:54

v Karlovych Varech by chtěl zit každý! :-) Krome Andrejky z Mostu, teda... asi...

0 0
možnosti
VS

To je opravdu objevný článek. Na seznamce to funguje úplně stejně, jako v normálním životě. Většina lidí, která se vás bude pokoušet balit, jsou naprostí mimoni, o které z nějakých důvodů nestojíte a tak jeden z padesáti za něco stojí. Princip téhle hry spočívá v odfiltrování těch padesáti a zaujmutí toho jednoho. A to nejdůležitější: napřed si sebekriticky uvědomit, jaké jsou vaše možnosti a jestli to co hledáte odpovídá tomu, co nabízíte. Ten "úplně normální" chlap, kterého hledáte (tj. chlap, který nemá v podstatě žádný nedostatek) samozřejmě narevanš očekává ženu, která také nemá žádný znatelný nedostatek. A přestože si o sobě samozřejmě myslíte, že mimo toho zadku (který snadno shodím, když budu chtít) žádnou vadu nemáte, tak realita bývá úplně jiná, aniž si to uvědomujete. To samozřejme platí pro chlapy stejně jako pro ženy.

A rada pro pány: rozhodně se vyhněte pseudointelektuálce, která srší moudry typu "všichni chlapi jsou nemožní blbci, ze seznamek utíkejte, rušte účty" a ještě o tom napíše do novin ;-)

38 0
možnosti
VS

Ještě poznámka: klikl jsem na profil autorky článku a zjistil, že je to žena, které je cca 45 a bojuje s nadváhou. Snad je tedy racionální a nehledá 35letého Backhama nebo Šebrleho. Její cílovou skupinou je tedy cca padesátník přiměřeného zevnějšku. V této věkové kategorii je pochopitelně procento nezadaných radikálně nižší, než ve skupině 30+, hledání vhodného partnera bude o dost těžší a filtrování zoufalců o něco náročnější. Na druhou stranu, kdyby jí bylo 27 a měla figuru baletky, tak se na ní na seznamce vrhnou nejen všichni ti zoufalci, o kterých tu píše článek, ale navíc ještě násobně více všelijakých loudilů.

Tohle je prostě hlavní výhoda i nevýhoda internetových seznamek. Ohromně vám to rozšíří pole působnosti, máte šanci vybírat z řádově více uchazečů, než cestou do práce, ale samozřejmě také budete dostávat řádově více nevyhovujících nabídek. Pokud tohle nezvládnete a nedokážete se denně proklikat pár (desítkami) nevyhovujících nabídek a slušně (případně i důrazně) je odmítnout, tak jste nepochopili smysl seznamek a seznamování obecně. Je to trochu jako "postavil si hospodu, ale chodili mu tam lidi".

23 0
možnosti
RK

R97a30d62i74m 60K31a57l90a28s

14. 6. 2016 11:01

Myslím si o internetových seznamkách by ženy psát vůbec neměly... Asi se to zdá ostré, ale realita většiny seznamek je následující. Mužů na nich bývá více než žen. Co z toho plyne?:-) Muži píší ženám více, než ženy mužům. (Pochopitelně má to i jiné příčiny.)

Jaké jsou důsledky?:-) Ženy jsou zavaleny vzkazy zvlášť, když připojí provokativní popisek nebo fotku.

A to je první krok k tomu se neseznámit...:-) Taková žena začne vzkazy přehrabovat "vidlemi", začne vymýšlet podobné kategorie a skupiny jako autorka, začne mít dojem naprosté neodolatelnosti:-) a pocit, že si tzv. může vybírat (pořád je to ale jen virtuální realita a ona sama rozhodně není Helena Trojská...;-) ). Zároveň čeká na originální vzkaz a oslovení, které bude korespondovat s jejím momentálním rozpoložením, které bude vtipné, plné energie, v rozumné délce a s příslibem tajemna...

Do to všeho je lehce otrávená až podrážděná, protože na to množství vzkazů samozřejmě odpovědět nemůže (navíc jí chodí další a další) a její kritéria "výběru" (jak už bylo řečeno) se stávají minimálně přísnějšími. Což je ideální způsob, jak odvrhnout někoho, kdo by se k ní třeba i hodil. A přitom vlastně tímto způsobem hledá především někoho, kdo umí trochu psát a dokáže být třebas i vtipný - alespoň na papíře.

Vážně si proto někdo myslí, že jde o optimální cestu jak nalézt vhodného partnera?:-)

Mužům tedy doporučuji jinou cestu. Nikam nepiště:-). Vytvořte si, pokud to daná stránka umožňuje, inzerát. Tím se role částečně obrací nebo vyrovnávají. Protože následně jde o výběr samotné ženy (nikdo po ní nevyžaduje pozornost), a když už se rozhodne napsat, je v přirozené lidských potřebách i touha, aby jí bylo odpovězeno. A rázem jste úplně v jiné pozici, než někdo kdo jí "spamuje" schránku a ona je z toho otrávená;-). Najednou i ona má radost, že jí napíšete...

Takže se nikde neponižujte;-) a nenechte se řadit do podobných škatulek, které jsou uvedeny v blogu;-).

22 0
možnosti
RK

R75a35d56i55m 24K88a19l90a39s

14. 6. 2016 11:02

Myslím si, že o internetových...

0 0
možnosti
MH

Zajímavý článek. A teď se na to koukněme z druhé strany. Jsem ten, kdo byl dřív na na seznamkách, díky nefunkčnímu vztahu, který jsem ale nechtěl rozbít, hledal podobně "postiženou" ženu. Tedy ženu, která nechce, nebo nemůže rozbít stávající vztah, přesto má svoje potřeby a touhy. Podotýkám, že moje zkušenosti se týkají pouze rubriky "Nezávazně". Většina žen co zde inzeruje, jsou na seznamce roky. Dokonce jsou roky i na jiných seznamkách. Inzerát dávají do rubriky "Nezávazně". Na profilu má pro jistotu zatrženo vše. Od Vážně, přes Přátelství, až po Nezávazně, Flirt a Sex. Jaké bylo podivení, že 90% z nich hledalo právě ten "Vážný" vztah ( některé se při tom netajili, že vtah mají, ale prý není ten pravý ) a zbylých 10% chtělo peníze. Po muži vždy chtěly, aby byl zajištěný, neměl závazky, vyřešenou minulost, ... Tedy převedeno do normálního jazyka: "Budeš mi kupovat dárečky, platit co si usmyslím, jezdit se mnou na dovolenou, na svoje děti zapomeneš, jsou už velké, ale budeš podporovat Ty moje, protože to je něco jiného a že nemají ve 30 práci a flákají se na dávkách není Tvoje věc, protože tomu vůbec, ale vůbec nerozumíš, ... Jo Ty máš ženu ? Tak to zapomeň ... Já sice mám manžela, ale to je něco úplně jiného ...!" Dokonce jsem na jednu na rande musel volat policii !!!

Ale abych nebyl jen negativní. Nakonec, po letech hledání, jsem našel jednu, naprosto úžasnou.

Prvně jsme se jen scházeli. Nakonec jsem se kvůli ní i rozešel se ženou a jsem s ní šťastný už 6.rok.

Takže zapomeňte na článek nějaké zhrzené autorky, která je tak dokonalá, že ji nikdo nechce a hledejte. Stojí to za to. R^

43 1
možnosti
Foto

nevím jestli je autorka zhrzená nebo zda má muže za živočichy nechci ji nějak soudit ale je fakt že nadpis je neutrální a začátek slibný ale ke konci se to obrátilo jen proti mužům ač třeba má částečně pravdu ale opomněla na ty poctivě hledající či na normální a o ženách ani ťuk a o návodu jak z názvu vyplývá ani památky

5 0
možnosti
Foto

Mám kamarádku, která se na seznamce seznámila s úžasným chlapem - je krásný, milý, inteligentní, společenský... Dnes už spolu mají dvě děti a společně probrouzdanou hodnou část světa. Jde to, jen to chce lupu ;-)

10 0
možnosti
Foto

děkuji dalo to naději :D

1 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6676x
miluji život a humor

(andrea.peldova@seznam.cz)